Inspiration fra grilllandsholdet ... 

Det Danske Grill Landshold er altid klar på at dele viden om dét at grille - også når det kommer til maden! Vi lever efter mantraet "Alt kan grilles", og dét beviser vi gerne. Her får du et lille indblik i vores opskrifts-univers. Det kan være alt fra nemme snack til mere avancerede retter - og så er der endda et par eksempler fra vores bog "GULD", som du kan lade dig inspirere af.

GOD FORNØJELSE!

GULD: American Pecan Pie

Ingredienser

Personer: 8 Grillmetode: Indirekte Sværhedsgrad: Mellem Udstyr: Springform
GULD: American Pecan Pie

Ingredienser
150 g hvedemel
25 g flormelis
75 g koldt smør
2 pasteuriserede æggeblommer


Tærtefyld
1¾ dl lys sirup
25 g blødt smør
175 g rørsukker
1 tsk vaniljesukker
3 æg
125 g pekannødder (eller valnødder)

Fremgangsmåde
Sigt hvedemel og flormelis i en skål. Smuldr smørret i. Saml dejen med æggeblommer, pak den ind i folie, og stil den i køleskabet i minimum 20 minutter.
Rul derpå dejen ud, læg den i en springform, og stil den i køleskab igen i 10-20 minutter.
Gør grillen klar til indirekte varme, og forbag bunden midt i grillen i 15-20 minutter ved 180 grader på en bagesten.


Tærtefyld
Varm sirup op til kogepunktet, og tag den af varmen igen. Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen i røremaskine, og tilsæt æggene et ad gangen, mens der røres. Rør til sidst sirupsblandingen i.
Fordel nødderne over tærtebunden, og hæld ægge-sirupsmassen over. Dæk formen med stanniol, og sæt den i grillen i 30 minutter. Fjern stanniolen, og giv den yderligere 20-30 minutter.
Servér for eksempel med lækre jordbær vendt i ahornsirup og en rigtig god vaniljeis dertil.


Tip
Når du forbager tærtedejen, kan det være en god idé at lægge et bagepapir hen over den og fylde op med tørrede bønner.

OBS
Opskriften her er fra landsholdets kogebog "GULD". Alle opskrifter og fotos på websitet her må kun benyttes ved skriftlig aftale med Det Danske Grill Landshold.