Next up - Marokko!

Efter en uges knoklerier ved VM i Memphis er Det Danske Grill Landshold klar til endnu et mesterskab - denne gang i Marokko.Der er ikke noget, der hedder hviletid, når det gælder BBQ! I hvert fald ikke hvis man kigger på Det Danske Grill Landsholds kalender her i foråret. Netop hjemvendt fra Memphis in May og det største VM i verden, er holdet allerede klar til at tage af sted igen. Et nyt verdensmesterskab venter - for præcis som i boksning foregår mesterskaber i forskellige forbund, og landsholdet har i år valgt at indlemme endnu et VM i deres kalender. 23. maj går turen til Marokko, hvor der skal dystes mod 60 andre hold fra hele verdenen.

Nye udfordringer
- Det er noget helt andet med dette VM i Marokko, og der er nok heller ikke nogen tvivl om, at vores kærlighed ligger ved de amerikanske mesterskaber. Men landsholdet har helt fra begyndelsen stået for at udbrede interessen for konkurrencegrillning, og WBQA, som står bag VM i Marokko, er en fantastisk organisation, der gør alt for at fremme kulturen, så det vil vi gerne støtte op om, siger holdleder Stig Pedersen.
Derfor besluttede Det Danske Grill Landshold tidligt på sæsonen, at der skulle være plads til VM i Marokko - også selv om man her stiller op i væsentlig andre kategorier end ved VM i Memphis. Hvor det i Memphis drejer sig om grisekød, så er det lam, der er primær råvare i Marokko. Her skal der blandt andet laves lammeskulder og lammeribs.
- Det er ikke noget, vi har den store erfaring med, men vi ser det som en udfordring, og vi glæder os til at forsøge os med det. For os handler VM i Marokko om at prøve os selv af og prøve noget nyt, så vi vil gøre vores bedste som altid, fastslår Kim Schulz, der er en af dem, der drager til Marokko.

Ekstra mand i truppen
Da aktiviteterne på Det Danske Grill Landshold er noget, der foregår i grillernes fritid, har det ikke været muligt for alle mand at tage fri til lejligheden. Der er derfor udtaget et mindre hold af basis-truppen - Kim, Hasse, Per og Morten W - og så har man koblet sig sammen med Flemming Holm, der til dagligt er grillmester på grillskolen Grilleriet og tidligere har vundet DM to gange.
- Vi er rigtig glade for, at Flemming har sagt ja til at tage med til VM - det bliver spændende at se, hvad han kan bidrage med. Vi kender ham fra Grilleriet, hvor vi træner, så vi ved, at det bestemt ikke er kompetencerne, han mangler! Det er noget andet, når det gælder konkurrence - men vi er stensikre på, at vi har stærkt hold, der er klar til at sparke ...!, siger Stig Pedersen.

Følg landsholdets bedrifter i Marokko her på sitet - eller på holdets Facebook-side ved at trykke her.

den 23. maj 2013