Genvej til BBQ-turneringer


 

The Jack 
- verdenseliten er samlet!

Et nyt kapitel blev i 2012 føjet til historien om Det Danske Grill Landshold. For første gang nogensinde blev teamet som et af de få udvalgte hold inviteret til at deltage i den anerkendte grillkonkurrence Jack Daniel's World Championship Invitational Barbecue - en dyst, hvor de bedste hold i verden dyster mod hinanden. Et verdensmesterskab inden for dét forbund, der kaldes KCBS. I 2012 blev det til en sejr i kategorien "Cooking from the Homeland", ligesom holdets BBQ-sauce også nød anerkendelse. Den præstation vil holdet forsøge at gøre kunsten efter, hvis det atter en gang bliver til en invitation i år.

The Jack, som VM'et kærligt kaldes, foregår sidste weekend i oktober i Lynchburg, Tennessee - og hele ugen op til er det danske hold i USA for at træne og blive klar til den store konkurrence lørdag.

Her på siden kan du følge med i, hvad Det Danske Grill Landshold render og laver - der vil være dagbøger, fotos og selvfølgelig masser af updates på Det Danske Grill Landsholds Facebook-side. Få en smag af, hvad det vil sige at konkurrere med hele verdenseliten inden for BBQ og følg med i, hvordan det går holdet, når den første erfaring fra The Jack skal i hus. Det bliver svært, spændende - og super sjovt!