Hvem er 'Det Danske Grilllandshold'?Det hele startede med, at holdets grundlægger Stig Pedersen drog til Memphis in May 2008 sammen med holdlederen Michael Dahl Thomsen. De var inviteret af Craig Whitson, der er leder af det Norske grill landshold, for at opleve den fantastiske BBQ stemning man kun kan opleve ved Memphis in May.

Stig & Michael forelskede sig omgående i hele den Memphis atsmosfære, og besluttede på vej hjem i flyet, at de ville skabe et grilllandshold og stille op i 2009.

Hen over sommeren 2008 foregik en masse planlægning. Craig Whitson blev overtalt til, at være den første landstræner, der skulle lære os ALT om hvad det kræver at stille op. 

I efteråret 2008 blev der afholdt et udtagelsesmesterskab i Aalborg - og 25 håbefulde grillere stillede op. Da weekenden var overstået havde vi samlet grundstammen til det der i dag er et af de aller bedste konkurrencehold i verden; Det Danske Grill Landshold.

I 2008 bestod holdet af: Søren Aabenhus, Anders Jensen, Morten Westh, Eddy René van Bragt, Kim Schulz, Peter Bragh, Per Aastradsen og Pia Guldager.
Derudover naturligvis Michael Dahl Thomsen og Stig Pedersen.

Foråret 2009 bød på intensiv træning - inden vi i maj satte os i flyet mod Chicago, og derefter Memphis for at deltage for første gang i verdensmesterskabet, en deltagelse der bød på fantastiske resultater for et debuthold, og ikke mindst en 3 plads i kategorien Exotic.

Resten er historie, en historie du kan læse meget mere om i kogebogen "GULD" der udkommer i juni måned 2012.